Drive-In Bioscoop bij In de Bogaard

Er komt op 21 en 22 september een Drive-In Bioscoop op het Bogaardplein. Vrijdag 21 september kun je vanuit je eigen auto de James Bond film ‘Spectre’ bekijken. Op zaterdag 22 september wordt ‘The Blues Brothers’ vertoond. Mensen die hier bij wilen zijn, kunnen een toegangskaart kopen of winnen!

Toegangskaarten zijn te koop voor 15 euro per auto, inclusief een hapje en een drankje. Men kan een toegangskaart kopen bij Vishandel Koning, Mooon, Steps en Subway. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal kaarten.

Spaaractie
Voor beide avonden zijn 42 toegangskaarten te winnen door een volle spaarkaart in te leveren. Onlangs zijn spaarkaarten huis aan huis verspreid. Geen spaarkaart ontvangen of een nieuwe? Bij alle winkels in winkelcentrum In de Bogaard zijn spaarkaarten te verkrijgen.
Nog tot en met 16 september ontvangt de klant bij alle winkels in In de Bogaard bij aankoop van minimaal 10 euro 1 sticker. Met 5 stickers is de spaarkaart vol en kan deze ingeleverd worden in de inleverbox in de Prinsenpassage, tegenover J22, onder de roltrap van de MediaMarkt. Hoe meer spaarkaarten men inlevert, hoe groter de kans op een gratis toegangskaart. Op maandag 17 september worden de 84 winnaars bekend gemaakt.

Op www.indebogaard.nl staat meer informatie en de algemene voorwaarden voor deze actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.