Drive In Bioscoop op het Bogaardplein

Altijd al als een ware Sandy en Danny (Grease!) naar de film willen gaan in een Drive In bioscoop? Op vrijdag 18 augustus gaat na zonsondergang de projector aan voor een echte old-fashioned Drive In voorstelling bij winkelcentrum In de Bogaard.

Alle klanten van winkelcentrum In de Bogaard maken kans op een gratis toegangskaart. Dat doen ze door mee te sparen. Van 17 juli t/m 13 augustus 2017 krijgt men bij de winkels in winkelcentrum In de Bogaard één actiesticker bij aankoop van minimaal 10 euro. Met 5 stickers is een spaarkaart vol. Deze spaarkaart kan ingeleverd worden bij het inleverpunt in de Prinsenpassage, voor J22.

Op 14 augustus krijgen de winnaars bericht. Er is in totaal plaats voor 90 auto’s en met de toegangskaart krijgt men voor één auto toegang tot de Drive In, inclusief hapje en drankje. Een van de winnaars wint een VIP-pakket. Deze VIP wordt opgehaald met een Amerikaanse auto en krijgt een prominente plaats voor het grote scherm.

Mensen die invloed willen hebben op de film die gedraaid zal worden, kunnen de Facebookpagina van In de Bogaard in de gaten houden. Zo kiezen de deelnemers zelf welke film wordt uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.