Driftend karten over het ijs!

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Dit jaar kan iedereen weer ijskarten in De Uithof! Van begin april tot begin juni is de 400 meter lange schaatsbaan het domein van de ijskarts. Na het schaatsseizoen is de ijsbaan omgetoverd tot een spectaculair ijskartcircuit. Beleef met je vrienden, familie of collega’s de spannende sensatie op het ijs

Kom driften door de bochten met slippende banden en opspattend ijs. Bij De Uithof beleef je het!

Spetterend spektakel op spikes
Een heat duurt ongeveer 12 à 13 minuten met in- en uitronde meegeteld. De tijdwaarneming staat 10 minuten aan om iedereen gelijke kansen te geven. Door de speciale spikes op de karts verliest de deelnemer geen grip op het ijs. IJskarten is bij De Uithof mogelijk vanaf 1.60 meter lengte en vanaf 14 jaar.

Arrangementen
Voor grote groepen heeft De Uithof verschillende arrangementen om een uitje helemaal compleet te maken. Na een spannende rit kan men genieten van een hapje, drankje en natuurlijk een bittergarnituur. Speciaal voor de echte Thrillseekers die houden van een bloedstollende race, is er een arrangement dat bestaat uit een vrije training, kwalificatie en finale. Kortom, alle ingrediënten voor een uitdagend en leuk uitje om te beleven met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie.

Eten en drinken
Na een actieve dag kan men lekker ontspannen in een van de verschillende horecagelegenheden. Geniet van een drankje en hapje in het Grand Café, met uitzicht op de 400 meter lange schaatsbaan. Vier de overwinning onder het genot van een koud drankje in het vernieuwde Kart Café. Of nuttig een drankje en hapje in het vernieuwde Oostenrijkse Ski Café met een fantastisch uitzicht op zowel de sneeuwbaan als de schaatsbaan.

Bereikbaarheid
De Uithof is met de auto goed bereikbaar. Vanaf de A4 de afslag Den Haag-Zuid (afslag 12). Daarna richting Wateringen volgen. Op de Lozerlaan staan de borden die naar De Uithof leiden. Ook vanaf de A13 en de A12 komt men op de A4 terecht. Met het openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal Station is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Uitstappen bij halte De Uithof.
Kijk voor meer informatie over het ijskarten op de website www.deuithof.nl/ijskarten

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 10×2 tickets voor het ijskarten in De Uithof verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 9 april binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoeveel minuten duurt 1 heat ?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.