Drievliet aanstaand weekend weer open

Lezersactie; doe mee en maak kans!

Familiepark Drievliet in Den Haag opent op vrijdag 25 maart weer de poorten voor het publiek. De afgelopen winter heeft het park weer veel werk verzet om een bezoek van haar gasten nog aantrekkelijker te maken. De voorbereidingen voor twee nieuwe attracties zijn momenteel in volle gang.

Nog voor de zomervakantie kan iedereen dan genieten van een vrije val vanaf 13 meter hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top in de familietoren ‘Chute’. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de as van de toren heen. In de interactieve ‘Tijdmachine’ kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder men trapt, hoe hoger de tijdmachine zal gaan. De nieuwe attracties zullen geplaatst worden in het thema ‘de Tijdreizigers’ en als zodanig gedecoreerd worden.

Nieuw parkeerterrein
Om de bereikbaarheid van Den Haag te verbeteren, legt de gemeente de komende jaren de Rotterdamsebaan aan tussen verkeersknooppunt Ypenburg en de Centrumring van Den Haag. Daar deze baan het huidige parkeerterrein van Drievliet zal doorkruisen, was het noodzakelijk een nieuw parkeerterrein naast het bestaande aan te leggen voor de bezoekers van Drievliet. De werkzaamheden aan dit parkeerterrein zijn inmiddels afgerond en er kan vanaf de openingsdag gebruik van gemaakt worden. De aanrijroute blijft voorlopig ongewijzigd.

Pasen
Op eerste en tweede paasdag presenteert Drievliet de ‘Piraat word je zo Sjow’ in het Parktheater. Een humoristische goochelshow van de onhandige piraten Jack en John. Aanvang 14.00 uur. En natuurlijk mag de paashaas deze dagen niet ontbreken. De haas zal alle gasten verwelkomen met een mand vol paaseitjes.

Geopend
Familiepark Drievliet is geopend van 25 t/m 28 maart; daarna de weekeinden van april en vanaf 23 april dagelijks. De toegangsprijs is ongewijzigd en bedraagt € 21,50 p.p. Online kaarten zijn verkrijgbaar voor € 19,50 p.p. Het hele seizoen dagelijks naar Drievliet kan met de seizoenpas voor € 49,50 p.p. (inclusief parkeren). Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang. De ingang van het park ligt aan de Laan van ’s-Gravenmade te Den Haag.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 10×2 vrijkaarten verloot die het hele seizoen geldig zijn. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Postbus 52004, 2505 AC Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 28 maart binnen zijn.

COUPON

Vraag: Hoe hoog wordt de nieuwe attractie ‘Chute’?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.