Dreamzzz Outletstore sluit deuren (en wordt op een andere plek voortgezet)

De slaapspeciaalzaken van Dreamzzz zijn een begrip in de complete regio, met winkels in Rijswijk, Den Haag en Voorburg, met in totaal meer dan 1200m2 lekker slapen! Martijn Holtzer, eigenaar van de keten: “Het startte allemaal in Rijswijk, aan het Hendrik Ravesteijnplein 76, maar daar zijn we uitgegroeid. Aan de Huis te Landelaan 460-462 hebben we een veel grotere winkel geopend met goede parkeerfaciliteiten voor de deur.”

Parkeergelegenheid is belangrijk: “Je moet zonder stress bij ons binnen komen. Relax, je komt het mooiste doen wat een mens kan doen, je voorbereiden op perfecte nachten.” Martijn Holtzer is een bevlogen pleitbezorger van de goede slaap: “Mensen hebben te weinig idee hoezeer hun gezondheid en geluk afhankelijk zijn van goed slapen. Goed slapen op zijn beurt is sterk afhankelijk van de kwaliteit van je bed!”

Hij vervolgt: “Het hoeft niet altijd het duurste bed te zijn, als het maar heel goed bij jou past, daar gaat het om. In al onze winkels. Wij bieden topservice, maar hanteren ook heel scherpe prijzen. Je moet nooit een bed gaan kopen zonder bij ons langs te zijn geweest!”
Over scherpe prijzen gesproken: Dreamzzz heeft vele maanden een Outletstore geëxploiteerd in de voormalige winkel aan het Hendrik Ravesteijnplein, maar die vestiging moet plaats maken voor iets anders. Voor superkoopjes kan het publiek straks terecht in de winkel aan de Huis te Landelaan waar een speciale koopjeshoek wordt ingericht.

Tot en met aanstaande zaterdag kunnen koopjesjagers nog hun hart ophalen in de Outletstore. Martijn: “Het moet leeg, echt helemaal leeg, desnoods voor weggeefprijzen, als we maar niks overhouden! Met veel mooie merkbedden en matrassen, direct leverbaar!” Wie na aanstaand weekeinde nog heel voordelig uit wil zijn: kijk op de website van Dreamzzz, www.dreamzzz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.