DogPop 2017 komt eraan!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni organiseert Avonturia de Vogelkelder de zevende editie van het grootste en leukste hondenevenement van Nederland: DogPop! Dit jaar met compleet nieuwe workshops, spectaculaire demonstraties en waanzinnige aanbiedingen. Het belooft weer een waar feestje te worden voor zowel hond als baas!

Nieuw dit jaar tijdens DogPop is het Strong Dog Run Parcours. In een maar liefst 120 meter lang parcours kruip, spring en ren het baasje samen met zijn hond over de obstakels. Inschrijven is niet nodig en deelname is geheel gratis. “Worden jullie samen de kampioenen van 2017?”
Pak in alle drukte een rustpuntje en doe mee met een workshop Yoga voor hond en baas! “Even samen de spieren ontspannen door inspannen in de hectiek van alle dag.”

Goede doel
Tijdens DogPop zal Hondenpension Ovidefarm aanwezig zijn. Dit pension zoekt in samenwerking met Animal Rescue Sofia een thuis voor zwerfhonden afkomstig uit Bulgarije en op DogPop wordt een aantal van deze toppers aan de bezoekers voorgesteld. Daarnaast wordt er speciaal voor Animal Rescue Sofia een donatie stand ingericht. Men kan hier alles doneren voor honden. Tweedehands is welkom, maar met de waanzinnige aanbiedingen tijdens Dogpop kan men ook na afrekenen een kleine donatie schenken! “De honden in Bulgarije zullen je dankbaar zijn!”
Kijk voor het volledige programmaoverzicht op www.dogpop.nl.

Openingstijden
Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3, Den Haag. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag: van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Website: www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.