DIO Salamander Rijswijk wordt DA Drogisterij Oud-Rijswijk

Benno Hoogenboom draagt het stokje over aan Edgar Juyn


Het is ooit begonnen als bijbaantje op de zaterdagen in drogisterij DIO Salamander Rijswijk. En na tien jaar dit te hebben gedaan nam Benno Hoogenboom de drogisterij over en is zelfstandig gaan ondernemen. Nu na dertig jaar gaat hij het stokje overdragen aan Edgar Juyn, een ervaren drogist die al twee filialen in Delft heeft.

“Na totaal veertig jaar in de drogisterij wordt het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging,” aldus Benno Hoogenboom. Hij gaat heel iets anders doen, iets waar hij altijd al interesse in heeft gehad en als hobby mee bezig was, namelijk high-end technologie in de audio-wereld. Nu gaat hij van zijn hobby zijn werk maken. Benno gaat bij Chattelin Audio systems werken in de Anna Paulownastraat in Den Haag.

Bedanken
Middels dit bericht wil Benno Hoogenboom al zijn klanten bedanken voor de jarenlange klandizie en het vertrouwen die men altijd heeft gehad in hem. Verder wenst hij Edgar heel veel succes met het filiaal in Rijswijk. Op zaterdag 27 januari kan men Benno op zijn laatste dag in de drogisterij nog een handje schudden. De vaste medewerkster Anita, die ook al 25 jaar in de drogisterij werkt, blijft wel als vertrouwd gezicht in de winkel staan.

Van harte welkom
Edgar en Esther Juyn zijn in 2009 gestart aan de Van Foreestweg in Delft; en hebben nog een filiaal aan de Bikolaan, ook in Delft. Nu gaan zij vanaf 29 januari de drogisterij in Rijswijk er bij overnemen. De naam van de winkel wordt gelijkertijd gewijzigd. Edgar en Esther heten iedereen dan ook van harte welkom bij DA Drogisterij Oud-Rijswijk aan de Herenstraat 35 in Rijswijk. Tel. 070-3994320.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.