Dieren knuffelen op de kinderboerderij

De Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul heeft na het overlijden van de Wateringse fotograaf Peter van Raamsdonk enkele duizenden negatieven gekregen van foto’s die hij in en om Wateringen maakte van allerlei feesten, herdenkingen en bijeenkomsten.

Uit deze enorme collectie komt de foto van de maand oktober. Speciaal voor de komende Dierendag is de keus gevallen op een foto die gemaakt is in 1997 in kinderboerderij De Waterster, sinds 1995 gevestigd in het Hofpark. We zien twee kinderen met een hangoorkonijn en een kat. Zoals het hoort heeft de kat zichzelf goed in beeld gezet om zo het zicht op het konijn te bemoeilijken. Wie zijn deze twee kinderen die zo vrolijk op de foto staan? Reacties zijn welkom bij de Historische Werkgroep via e-mail of Facebook.

De foto van september was getiteld: Scouting gaf in 1997 naam aan brug. De oplossing van de foto is er nog niet. De foto met de namen is nog te zien op de website en Facebook. Reacties blijven welkom.

De Historische Werkgroep plaatst maandelijks een foto op de website www.oud-wateringen.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/oudwateringen. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent. Informatie en tips kunnen direct worden gezonden naar HYPERLINK “mailto:info@oud-wateringen.nl”info@oud-wateringen.nl.

De foto’s kunnen natuurlijk ook in het echt worden bekeken tijdens het maandelijkse historisch spreekuur op de eerste zaterdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur. De volgende spreekuren zijn op zaterdag 1 oktober en 5 november in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.