Die Haghe wil eerste periode met winst afsluiten

Komende zaterdag speelt Die Haghe de laatste wedstrijd in de eerste periode in de eerste klasse. Die Haghe staat na zeven wedstrijden met 11 punten op een keurige gedeelde vijfde plaats met Rijsoord.

Afgelopen zaterdag hield Die Haghe een punt over na de uitgespeelde wedstrijd tegen SHO, die op 29 september wegens een blessure van scheidsrechter Stoffer was gestaakt. Nu was diezelfde scheidsrechter Stoffer weer scheidsrechter van dienst voor een wedstrijdje van acht minuten, waarbij zowel SHO als Die Haghe toch een kans kregen op een doelpunt.

SHO pakte door deze winst de koppositie in deze afdeling en kan zaterdag bij winst in en tegen Honselersdijk de eerste periodetitel veroveren. Die Haghe speelt zelf tegen het onbekende VV Poortugaal, dat de laatste twee wedstrijden winnend wist af te sluiten en inmiddels in de subtop staat. Een boeiend duel derhalve op Ockenburgh, waarbij Die Haghe bij winst de voorsprong op VV Poortugaal op 6 punten brengt en bovenin blijft meedoen.

Ook het eerste damesteam van Die Haghe staat er goed voor in de Derde Klasse. Na de winst op Velo 1 staat Die Haghe op een keurige derde plaats achter de voorlopig ongenaakbare koplopers SV Maense en DWO. Maar het seizoen is nog lang en Die Haghe raakte steeds beter ingespeeld. Komende zaterdag gaat Die Haghe op bezoek bij Scheveningen. Een mooie derby dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.