Die Haghe op weg naar Zoutelande

Komende zaterdag moet Die Haghe eerst een afstand van 160 kilometer overbruggen naar het Zeeuwse Zoutelande om daar de plaatselijke voetbalvereniging De Meeuwen te bestrijden. Het zal geen gemakkelijke klus worden voor de mannen van trainer Wim de Jong, want op het kleine veldje is De Meeuwen moeilijk te verslaan. Daarnaast heeft Die Haghe een waslijst aan blessures en wordt halsreikend uitgekeken naar de winterstop, waarna weer een groot aantal spelers kunnen aansluiten.

Afgelopen zaterdag streed een hardwerkend en goed spelend Die Haghe naar zijn mogelijkheden, maar kwam het tekort tegen BVCB uit Bergschenhoek, dat met 2-0 aan het langste eind trok. Die Haghe kreeg wel kansen, maar het mist node afmakers. Die Haghe staat nu met 13 punten uit tien duels op een keurige negende positie, maar de afstand tot de onderste plaatsen is gering. Tegenstander De Meeuwen staat met 9 punten op de dertiende plaats, dus het wordt een cruciaal duel voor de Ockenburghers. Op basis van het vertoonde spel kan het team echter met vertrouwen afreizen naar Zeeland.

Vrouwen 1 van Die Haghe won nipt de spannende uitwedstrijd bij ST AGE-GGK/Zestienhoven met 3-4 en blijft in de race voor één van de ereplaatsen. Komende. zaterdag komt Sparta (AV) VR 1 naar Die Haghe en dat kan weleens een heel leuk duel worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.