Die Haghe klaar voor laatste loodjes

Hoewel de kwartfinale tegen BMT voor de Haaglandencup werd verloren, zag de technische staf in deze wedstrijd voor toch een uitstekende opmaat voor de drie resterende ontmoetingen in de Tweede Klasse C, waar Die Haghe nog altijd met 4 punten voorsprong de grootste kanshebber is voor het kampioenschap.

En passant veroverde Die Haghe zonder te spelen de tweede periodetitel, waardoor er toch een zekerheidje is ingebouwd mocht er toch nog iets mis gaan. Mooier zou het zijn, en een fantastische prestatie, wanneer Die Haghe dit huzarenstukje op eigen kracht weet te realiseren.

Zover is het echter nog niet. Komende zaterdag ontvangt Die Haghe het uit Leiderdorp afkomstige RCL. Als die wedstrijd in winst wordt omgezet, komt de titel wel heel dichtbij. Bovendien bevechten de concurrenten onderlinge sportieve vetes, dus daar liggen ook nog passieve mogelijkheden voor Die Haghe.
Voor Die Haghe volgt op 19 mei de uitwedstrijd bij SVC’08 en op 26 mei de apotheose met een thuiswedstrijd tegen DSO uit Zoetermeer. Voor zowel de neutrale toeschouwer als de supporters van deze clubs zijn dat toch wedstrijden om naar uit te kijken.

Veteranentoernooi
Op zaterdag 5 mei organiseerde Die Haghe het veteranentoernooi. Met deelnemende clubs als ODB, PGS/Vogel, VCS, HPSV, Loosduinen, Kloosterburen en natuurlijk Die Haghe dat met 2 teams in het strijdperk trad.
Na een spannende strijd won het team van Loosduinen na strafschoppen het toernooi. Daarna konden de teams zich laven aan een overheerlijk buffet en ’s avonds volgde nog een super gezellige feestavond. Al met al een fantastische dag, mede dankzij een uitstekende organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.