Dertigste Haagse Rode Kruis Gala haalt €200.000,- op

Het jaarlijkse Haagse Rode Kruis Gala was zaterdagavond in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus een groot succes. De 30ste editie van het Gala aan Zee leverde aanvankelijk ruim € 195.000 op, maar werd door een gulle gever uiteindelijk afgerond naar een mooi bedrag van € 200.000! De opbrengst wordt ingezet om het werk van het Rode Kruis op lokaal niveau te kunnen voortzetten en inwoners te ondersteunen waar nodig.

De ruim 300 gasten zijn getrakteerd op een betoverende en gedenkwaardige avond. Onder leiding van presentatoren Dennis Weening en Shelly Sterk konden de gasten genieten van een culinair diner met muzikaal entertainment van onder andere Mariska van Kolck en de Coronas.

Met de woorden ‘er kan altijd een nul bij’ van de Haagse burgemeester Pauline Krikke, startte veilingmeester Philomeen van ‘t Hooftde veiling. Tijdens de veiling werd er onder meer geboden op een VIP experience voor de Volvo Ocean Race en een bezoek aan minister-president Mark Rutte. Het bieden liep elke keer op door de woorden ‘We doen het voor het Rode Kruis!’.

Het Rode Kruis afdeling Den Haag  heeft deze geweldige opbrengst te danken heeft aan alle gasten, de donoren en sponsoren.Daarnaast werd de avond ondersteund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers van de afdeling.

Foto: Karin Deraedt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.