Denk mee over snorfietsers op de rijbaan

Het aantal ongevallen met snorfietsers neemt de laatste jaren toe. De gemeente wil de veiligheid van fietsers en snorfietsers graag beter maken. Ze wil daarom met inwoners in gesprek over een mogelijke oplossing: het verplaatsen van snorfietsers inclusief helmplicht naar de rijbaan. U kunt zich nu aanmelden voor dit gesprek.

Wilt u meedenken en meepraten over het invoeren van de maatregel ‘Snorfietser naar de rijbaan’? De gemeente organiseert gesprekken met inwoners met en zonder snorfiets. Er komt een bijeenkomst voor inwoners tot 30 jaar en een voor inwoners vanaf 30 jaar. Er is plaats voor 10 personen per bijeenkomst. De gesprekken vinden plaats op 15 april van 17.00 tot 18.30 uur. De locatie wordt bekendgemaakt na inschrijving.

Wilt u meedoen aan een gesprek? Schrijft u zich dan in vóór 6 april via de site van de gemeente Den Haag. Bij meer aanmeldingen kijkt de gemeente naar een evenredige spreiding over de wijken. Zijn er teveel aanmeldingen, dan wordt er geloot. U krijgt uiterlijk 8 april bericht of u naar een bijeenkomst mag komen.

Foto Diga Verde fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.