Den Haag Outdoor Festival gaat los in het Zuiderpark

Na een succesvolle eerste editie gaat op zaterdag 18 augustus opnieuw het dak eraf tijdens het Den Haag Outdoor Festival in het Zuiderpark. Met een brede line-up is er voor ieder wat wils. Veteranen als Michel de Hey (Nighttown), Rob Janssen (Parkzicht), Joey Beltram en Haagse held Warren Fellow draaien dikke techno & house classics naast live-acts als De Kraaien en zanger Dries Roelvink. Met de beste techno, techhouse, (deep)house, urban, eclectic, classics en disco belooft ’t weer één groot spektakel te worden!

De voormalige Haagse club AStA heeft tijdens het Den Haag Outdoor Festival een eigen podium. De club, tot 2009 gehuisvest in het gelijknamige theater aan het Spui, stond in de jaren negentig bekend om haar line up van grote namen als Armin van Buuren, DJ Tiësto, Carl Cox en Sander Kleinenberg. Op de AStA Stage komen dit jaar onder anderen Erick E, Chris Rox, DJ Jurgen en Boy Boogie hun sets draaien.

Mystery guest
Naast techno en deeptech zijn twee podia ingericht voor verschillende house-, urban- en live-acts. Zo komen onder anderen de Haagse rappers De Kraaien, Dyna en Billy the Kit een vet feestje bouwen. Meezingen op een bak foute liedjes? Ook dit jaar zal de bekende tattooshop Stay Classy Tattoo “Het Grote Foute Feest” met karaoke organiseren. Hier komen onder andere aan bod Dries Roelvink, Haagse volkszanger John Medley en een Mystery Guest. Wie dit is blijft uiteraard nog even geheim.

Hofstad Festivals en de Ooievaarspas
Den Haag Outdoor wordt georganiseerd door Hofstad Festivals. Deze organisatie heeft een grote liefde voor de hofstad en hecht er dan ook veel waarde aan dat het festival een feest is voor iedereen. Bij het invullen van de brede programmering op zowel muzikaal als culinair gebied is er niet alleen rekening mee gehouden dat er voor alle bezoekers iets is om van te genieten, ook de lokale ondernemers en artiesten spelen een hoofdrol. Daarnaast werkt Den Haag Outdoor samen met de Ooievaarspas. Dit is een initiatief dat inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen kortingen biedt op allerlei activiteiten. Samen zorgen zij ervoor dat het festival voor alle inwoners toegankelijk is.

Tijd: 12.00-23.00 uur. Tickets: vanaf € 27,50. Website: www.denhaagoutdoor.com. Facebook: www.facebook.com/DenHaagOutdoor. Instagram: www.instagram.com/denhaagoutdoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.