DELA Beach Open 2018

Kom van 3 tot en met 7 januari naar het DELA Beach Open 2018 in Sportcampus Zuiderpark. Op dit toernooi spelen Europees kampioenen, wereldkampioenen en olympische medaillewinnaars. Het DELA Beach Open is het 1e toernooi van de FIVB World Tour in 2018. De World Tour telt meer dan 20 toernooien op 5 werelddelen.

Het toernooi met 5 dagen beachvolleybal van het hoogste niveau is in de Sportcampus Zuiderpark. 32 mannen- en 32 vrouwenteams uit onder anderen Brazilië, Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Italië en Nederland beginnen het toernooi met een poulefase. Zaterdag en zondag strijden de teams om de medailles in de knock-out ronden.
De teams spelen hun wedstrijden op 3 indoorvelden van Sportcampus Zuiderpark. De topwedstrijden, zoals de wedstrijden met Nederlandse teams en de finales, worden gespeeld op het grote indoor center court. De topsporthal van de Sportcampus wordt omgebouwd met plaats voor zo’n 2.000 toeschouwers.

Programma
Tijdens het DELA Beach Open is er naast topsport ook entertainment: dj’s, dansers en publieksacties in het nieuwe stadion tussen de wedstrijden.
Meer informatie over het programma staat op www.delabeachopen.nl.
Tickets bestellen kan op www.volleybal.nl/dela-beach-open/tickets

FIVB World Tour
De FIVB Beach Volleyball World Tour is het belangrijkste internationale beachvolleybal circuit ter wereld met de beste spelers, de grootste toernooien, de mooiste stadions en de hoogste prijzengelden. Het seizoen van de World Tour beperkt zich tegenwoordig niet meer tot de zomermaanden. Het hele jaar door wordt gespeeld op aansprekende locaties wereldwijd. In 2018 worden toernooien gespeeld van Rio de Janeiro tot Rome, van Monaco tot Moskou en van Hamburg tot Den Haag.
Als nationaal trainingscentrum voor beachvolleybal is Den Haag de perfecte plek voor dit soort toernooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.