De Zuiderparklaan wordt opnieuw ingericht

Na de zomer wordt de Zuiderparklaan opnieuw ingericht. Een nieuw riool, parkeerplaatsen en vrijliggende fietspaden worden aangelegd. Vanaf 11 juli voert de gemeente al voorbereidende werkzaamheden uit. Delen van de kruising met de Loosduinsekade worden hiervoor afgesloten. Hier wordt gewerkt aan de verkeersregelinstallatie.

Fase 1 duurt 11 tot en met 24 juli. De kruising is afgesloten voor verkeer over de Loosduinsekade richting Centrum en over de Zuiderparklaan richting Zuiderpark. Fietsverkeer vanaf de Valkenboslaan/Loosduinsekade richting Zuiderparklaan zal via de Larensestraat-Bussemsestraat worden omgeleid. Verkeer op de Loosduinsekade/Oude Haagweg richting de Zuiderparklaan zal via de route Oude Haagweg-Volendamlaan-Escamplaan worden geleid. Verkeer vanuit het Centrum op de Loosduinseweg en vanaf de Valkenboslaan wordt omgeleid via de Loosduinseweg, de Volendamlaan en de Escamplaan.

Fase 2 duurt van 24 tot en met 31 juli. De kruising is op de Loosduinsekade richting Centrum helemaal afgesloten. Fietsverkeer vanaf de Valkenboslaan/Loosduinsekade richting Zuiderparklaan zal via de Larensestraat-Bussemsestraat worden omgeleid. Fietsverkeer vanuit de Zuiderparklaan richting de Valkenboslaan/Loosduinsekade zal ook via de Bussemsestraat-Larensestraat worden geleid. Verkeer op de Loosduinsekade/Oude Haagweg richting de Zuiderparklaan zal via de route Oude Haagweg-Volendamlaan-Escamplaan worden geleid. Verkeer komende vanuit de Zuiderparklaan richting de Valkenboslaan zal over de Escamplaan-Volendamlaan-Thorbeckelaan-Laan van Meerdervoort worden geleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.