De Q-Car, een nieuw fenomeen

Sinds kort kan men in onze regio gebruik maken van de Q-Car, een nieuw fenomeen. Een Q-Car is een hip uitziend voertuigje met achterop een LCD-scherm. Op dit milieuvriendelijke 55 inch LCD-scherm kan een reclame-uiting of een boodschap worden vermeld.

De Q-Car is een nieuwe manier van inventief en vernuftig adverteren, deze nieuwe manier van heel opvallend reclame maken komt letterlijk en figuurlijk heel dichtbij de mensen. De Q-Car mag namelijk overal komen: in winkelstraten, promenades, stations, evenementen, festivals, beurzen enzovoorts. Zowel indoor als outdoor.

Door zijn kleine formaat is de Q-Car zeer wendbaar. Het uiterlijk kan eveneens aangepast worden met logo’s op de zijkanten of een volledige wrap. Men kan zeven dagen per gebruik maken van de diensten van de Q-Car. Tot slot zijn de tarieven van de Q-Car inclusief chauffeur. Een mooiere manier van adverteren is er eigenlijk niet! Iedereen kan hier gebruik van maken: bedrijven, particulieren, verenigingen en alle andere indenkbare instellingen.

HaagMedia en Eye-C Multimedia geven graag advies over de tarieven, de mogelijkheden en de te voeren campagnes met de Q-Car. Een vrijblijvende offerte kan aangevraagd worden via 070-3672547 of 088-0702000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.