De hitserie Silent Witness seizoen 1-21

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Deze maand presenteert Just Entertainment vol trots de prachtige verzamelbox Silent Witness seizoen 1-21. Silent Witness is één van de succesvolste en langstlopende misdaadseries van de BBC. De hitserie wordt wereldwijd in 38 verschillende landen uitgezonden en trekt alleen al in moederland Groot-Brittannië gemiddeld 9 miljoen kijkers per aflevering. De serie won meerdere awards, waaronder meerdere National Television Awards voor Most Popular Actress en Television and Radio Industries Club Awards voor TV Crime Programme. De Silent Witness Collection is een absolute musthave voor de Silent Witness-fan en fans van het misdaadgenre!

De allereerste aflevering van Silent Witness werd uitgezonden in 1996 en na al die jaren is deze BBC-misdaadserie nog altijd zeer populair. Dat heeft ongetwijfeld veel te maken met de fascinerende wereld van forensisch onderzoek waarin de verhalen zich afspelen. De hoofdpersonen zijn experts op dit gebied, die door de politie worden ingeschakeld bij verdachte sterfgevallen. In hun laboratorium doen ze onderzoek naar ‘stille getuigen’, in de vorm van bijvoorbeeld bloedspatten en maaginhoud. Het kleinste detail kan de sleutel zijn tot de oplossing van een zaak…

Speelduur: meer dan 170 uur
Kijkwijzer: 16, geweld, angst en grof taalgebruik
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 4:3/16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Verpakking: 79 dvd’s, gebundeld per seizoen in een hard kartonnen ‘shoebox’
Verkoopadviesprijs: €199,99

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden drie prachtige verzamelboxen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 3 december binnen zijn.

COUPON
Vraag: Waarin zijn de hoofdpersonen experts?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.