Dans- en Balletstudio Like2Dance de leukste dansschool van Den Haag

“Wil jij lekker dansen, plezier maken en lachen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want Dans- en Balletstudio Like2Dance is de leukste dansschool van Den Haag. Er worden lessen gegeven in: klassiek ballet (al vanaf twee jaar), modern, streetdance, hip hop, breakdance, zumba en gladiator-workouts,” aldus een enthousiaste Marjolijn van den Bergh, de eigenaresse van Dans- en Balletstudio Like2Dance.

In een voormalig postkantoor in het hartje van Loosduinen is het onderkomen van Dans- en Balletstudio Like2Dance inmiddels alweer acht jaar ondergebracht. Er is dus ruimte genoeg. De studio beschikt over drie grote zalen met een dempende sportvloer, spiegels en professionele geluidsinstallatie, drie ruime kleedkamers en een riante ‘huiskamer’ voor de ouders die onder het genot van een kopje koffie of thee op hun kind(eren) kunnen wachten. “Alles is hier zeer overzichtelijk, maar vooral ook heel gezellig en knus.”

Al meer dan twintig jaar heeft Marjolijn ervaring in het lesgeven van diverse dansstijlen. “Ons docententeam bestaat uit tien personen. Zij zijn allemaal heel ervaren, spontaan en gezellig. Bovendien werken zij met passie en toewijding!”

Jaarlijks verzorgen de leden en de docenten van Dans- en Balletstudio Like2Dance een weekend met verschillende voorstellingen voor het publiek. “Onze up-to-date website staat boordevol informatie zoals de lestijden, de (betaalbare) tarieven, een gratis proefles en de mogelijkheden voor kinderfeestjes. Komt men er niet uit, dan kan er altijd gebeld of gemaild worden! In ieder geval tot ziens op onze gezellige dansschool!

Contact
Dans- en Balletstudio Like2Dance is gevestigd aan de Aaltje Noordewierstraat 405-A in Den Haag-Loosduinen. Tel. 06-18682995.
E-mail: info@like2dance.nl. Website www.like2dance.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.