Dan en Daniël uit Rijswijk winnen de Beste Vrienden Quiz

Beste vrienden Dan (12 jaar) en Daniël (11 jaar) uit Rijswijk hebben de finale van het NTR televisieprogramma de Beste Vrienden Quiz gewonnen. Op maandag 11 juni hebben zij persoonlijk € 440,- van het gewonnen prijzengeld overhandigd aan de directeur van het Longfonds.

Dan en Daniël hebben in het programma voor het Longfonds gespeeld, omdat veel van hun vrienden en klasgenoten longproblemen hebben. Daarom heeft het winnende duo persoonlijk de cheque aan de directeur van het Longfonds aangeboden, in het bijzijn van presentator Bart Meijer en zijn sidekick Tonnie.
Na het overhandigen van de cheque hebben Dan en Daniël genoten van de andere prijs die zij hebben gewonnen. Ze gingen samen met Bart en Tonnie Indoor Sky Diven.

Over de Beste Vrienden Quiz
De Beste Vrienden Quiz is een NTR televisieprogramma waarin beste vrienden een team vormen en worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. Het programma is elke schooldag te zien om 17.10 uur op Zapp (NPO 3). Daarnaast kan de quiz ook gespeeld worden via de vernieuwde BVQ-app, te downloaden via de App-store en Google Play.

Meer informatie: www.zapp.nl/beste-vrienden-quiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.