Het dak eraf met het Nederlandse lied!

Een geweldige avond in het teken van het Nederlandstalige lied: Zingen met Hollands Mooiste (try-out) in Theater Dakota op zaterdag 20 januari om 20.15 uur.

Een avond vol Nederlandstalige muziek, van toen en van nu. Met een geweldige live band, muzikanten en zangers. Nummers van Conny van den Bos, Toontje Lager, Rita Hovink, Wim Sonneveld, André Hazes, Toon Hermans en vele andere Nederlandse grootheden: ze komen allemaal voorbij. Het wordt een feest der herkenning vol herinneringen, nostalgie en melancholie. Tijden herleven. De tijd van de schillenboer, de tijd dat je twee weken lang moest wachten voordat de postbode een brief van je liefje bezorgde. De tijd van de openbare telefooncellen en het kattenkwaad dat we uithaalden.

Reken op een heerlijke sfeervolle muzikale avond met bekende titels als: ‘Kom uit je bedstee m’n liefste’, ‘Sjakie van de Hoek’ en… herinner je je nog Rijk de Gooijer met ‘Brief uit La Courtine’ of ‘Patsy’ (komt toch bij mij) van Rein de Vries. Uiteraard worden nummers van André Hazes en Marco Borsato niet vergeten. Kortom, een prachtig overzicht van mooie Nederlandstalige nummers van 1950 tot nu.

Kaarten (€21, Ooievaarspas €10,50, incl. gratis drankje) via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of aan de kassa van Dakota aan de Zuidlarenstraat 57.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.