Dagje Drievliet met maar liefst 11,50 euro korting!

Pak deze unieke kans en kom komend weekend naar Familiepark Drievliet in Den Haag. Voor families met kinderen wordt Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloweenmarkt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe ze van een pompoen een lantaren kunnen maken.

Wie graag anderen wil laten schrikken, kan zich gratis als griezel laten schminken. Het familierestaurant Paviljoen in Drievliet is omgetoverd tot griezelrestaurant met speciale heksenmenu’s. Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. Voor oudere bezoekers die echt willen griezelen, komen aan het eind van de dag de spoken daar tot leven.
In het Parktheater van Drievliet worden spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur.

Familiepark Drievliet is dit jaar nog geopend tijdens het weekeinde van 31 oktober en 1 november van 10.00 tot 17.00 uur. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag. De normale toegangsprijs bedraagt € 21,50 per persoon en kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang.

Tegen inlevering van de coupon uit de krant van deze week aan de kassa van Drievliet betaalt u slechts € 10,00 per persoon voor een entreekaartje tijdens het weekeinde van 31 oktober en 1 november 2015.
De coupon is geldig voor maximaal 4 personen. en is niet geldig in combinatie met andere kortingen of E-tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.