Dag van de Mantelzorg

Op zaterdag 10 november organiseerde Welzijn Rijswijk in Wijkcentrum Stervoorde een feestelijke middag voor mantelzorgers in het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg. Even een middag welverdiende ontspanning voor mantelzorgers, die langdurig en vaak intensief voor hun zieke of gehandicapte naaste zorgen.

Met maar liefst 150 gasten werd het aantal aanmeldingen van alle voorgaande jaren overtroffen. Vanuit de gemeente Rijswijk was wethouder Jorke van der Pol aanwezig om de middag samen met mantelzorgconsulent Lonneke Hofmeester van Welzijn Rijswijk te openen. 

Binnen de thema’s ‘Verras de Mantelzorger’ en ‘Oud-Hollands’ hebben de mantelzorgconsulenten van Welzijn Rijswijk hun uiterste best gedaan om de mantelzorgers een leuke, ontspannen middag te bezorgen. Er waren hapjes, drankjes, muziek, een goochelaar, er kon gedanst worden, men kon een foto laten maken door Kasias Photo Art (al jaren een groot succes!) en er waren Oud-Hollandse spelletjes.

Ondanks, of misschien wel dankzij, de grote opkomst was de sfeer ontspannen en goed en hebben de vele mantelzorgers genoten van een welverdiende leuke middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.