Catch sluit seizoen met nog twee kampioenen af

Tijdens het laatste officiële competitie weekend zijn de twee juniorenteams van Catch beide kampioen geworden. De softbal junioren speelden hun laatste wedstrijd in de landelijke championspoule. Voor de zomer sleepte dit team het regionale kampioenschap ongeslagen binnen. Door 10-6 winst op Odiz Frogs uit Regio Noord Holland zijn zij in de 1e klasse uiteindelijk als tweede van Nederland geëindigd, achter Red Lions uit Rijswijk.

De honkbal junioren wisten dit weekend door winst in een uitwedstrijd tegen Storks uit Den Haag het kampioenschap voor het tweede jaar op rij naar zich toe te trekken. Beide teams leverden dit jaar een bijzondere prestatie. De honkballers zijn vorig jaar na een kampioenschap gepromoveerd en dit jaar meteen weer kampioen geworden, nu in de 2de klasse. De softbalsters waren heer en meester in de regiocompetitie voor junioren en gingen ongeslagen door naar de landelijke championspoule. Na dit slotweekend heeft Catch drie kampioensteams want ook dames 2 is enkele weken geleden bovenaan geëindigd.

De honk- en softbalcompetitie loopt van begin april tot oktober. Na de Kerstvakantie beginnen de teams weer te trainingen in de zaal. Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen om in het staartje van het seizoen honk- of softbal te proberen. Een lidmaatschap begint dan in 2018.
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt gericht op honk- en softbal. Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Wij bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.

Foto: Catch softbal junioren 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.