Carwash Westland, een ware aanrader!

Met een capaciteit van 120 auto’s per uur mag Carwash Westland in Naaldwijk zich één van de grootste volledige overdekte autowasstraten van Nederland noemen. Dat kan ook niet anders, want de lengte van de kettingwasstraat bedraagt meer dan 50 meter en tevens zijn er 8 uitgebreide wasboxen. Na gebruik van de wasstraat of wasboxen kan men gratis stofzuigen op een van de 32 stofzuigplaatsen. Deze gerenommeerde autowasstraat biedt haar klanten vele luxe voordelen. Daarom is een bezoekje aan Carwash Westland een ware aanrader!

Bij Carwash Westland wordt gebruik gemaakt van de beste wastechnieken en -middelen. Door de verschillende wasprogramma’s kunnen de klanten hun auto’s naar keuze laten schoonmaken. Zij worden hierbij – desgewenst – door professionele medewerkers bijgestaan. De waspas biedt de klanten vele voordelen, onder andere aanzienlijke korting op de wasbeurten. Een extra voordeel is dat het stofzuigplein, de wasboxen en de wasstraat van Carwash Westland volledig overdekt zijn, waardoor de klant altijd beschermd staat tegen regen, wind en kou.

Tot slot volgen nog enige trefwoorden waarmee de klanten van Carwash Westland hun voordeel kunnen doen: geen lange wachttijden; een mattenwasser; een geurautomaat; een luchtpomp voor de banden; diverse reinigingsproducten voor zowel de binnen- als de buitenkant van de auto, gratis Wi-Fi; en last but not least de klant kan overal naast contant ook met de waspas en contactloos betalen. “Carwash Westland blijft innoveren om de klanten steeds te blijven verrassen. Zie bijvoorbeeld de kortingscoupon in de ZuidwesterKrant van deze week. Allemaal redenen om klant te worden van Carwash Westland!”

Contact
Carwash Westland is gevestigd aan de Energiestraat 1 in Naaldwijk. Tel. 0174-623165. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 uur, op zaterdag van 08.00-18.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00-18.00 uur. Meer informatie op www.carwash-westland en via Facebook, Instagram en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.