Cartoon Network’s dapperste prins Ivandoe is hier!

Lezersactie: doe mee en maak kans!


TV zender Cartoon Network presenteert de gloednieuwe serie ‘De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe’, geproduceerd door de makers van ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’. ‘De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe’ is een oogstrelend mooi avontuur over de jonge prins Ivandoe en zijn schildknaap en tevens beste en enige vriend Bert, die samen de meest spannende avonturen beleven. Ga vanaf 22 januari mee op ontdekkingsreis met de ijdele prins Ivandoe, iedere doordeweekse dag om 16.55 uur op Cartoon Network.

Ivandoe is gezegend met veel zelfvertrouwen en weet zeker dat hij de dapperste, edelste en knapste krijger-prins is die ooit heeft geleefd! Maar in werkelijkheid is hij een schattige, ronde, onhandige jonge hertenbok met beperkte fysieke vaardigheden. We volgen de jonge prins van het bos, die op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, op een zoektocht gaat naar de magische Gouden Veer van de afschrikwekkende Eagle King. Ivandoe wordt tijdens dit dwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, de kleine maar slimme vogel Bert. Samen ontdekken zij mysterieuze en nieuwe gebieden in het bos en komen onderweg veel eigenaardige wezens tegen.
Prins Ivandoe’s zelfvertrouwen en overmoed brengen hem regelmatig in de problemen en het is aan Bert om hem hier uit te halen. Ivandoe is hardleers waardoor hij telkens dezelfde fouten blijft maken. In elke aflevering beleven zij een bizarre situatie of komen ze een verraderlijke hindernis tegen, die Ivandoe en Bert moeten overwinnen om hun zoektocht naar Eagle Mountain voort te zetten.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden twee Ivandoe funpakketten verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 22 januari binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoe heet de schildknaap van Prins Ivandoe?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.