Buurtbudget Houtwijk: stem op uw favoriete plan

Bewoners uit Houtwijk konden plannen indienen over de besteding van het Buurtbudget. Stem op zaterdag 23 maart op uw favoriete plan tijdens het Buurtbudgetfestival. De ideeën met de meeste stemmen worden in 2019 uitgevoerd.

Het Buurtbudget is een bedrag van € 100.000 dat bewoners uit Houtwijk in 2019 kunnen uitgeven aan projecten die zij belangrijk vinden voor de wijk. Tijdens de BuurtBudget-cafés kozen bewoners de vijf thema’s die zij het belangrijkst vinden. Hierna konden zij binnen die vijf thema’s plannen indienen die de buurt prettiger, mooier of socialer maken.

Het Buurtbudgetfestival wordt op 23 maart tussen 12.00 en 16.00 uur in wijkcentrum Bokkefort aan de Doctor H.E. van Gelderlaan 260 gehouden. U kunt binnenlopen op het moment dat het u het beste uitkomt. Tijdens het festival worden de verschillende plannen gepresenteerd en kunt u direct uw stem uitbrengen op uw favoriete idee. Er is een programma voor jong en oud, met muziek en activiteiten voor kinderen en jongeren.Bekijk de plannen
Vanaf 8 maart staan op www.buurtbudgethoutwijk.nl de plannen waar u tijdens het festival op kunt stemmen. U vindt hier dan ook het volledige programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.