Buurt WhatsApp voor veiligheid in Wateringse Veld

Er doen al ruim 400 bewoners mee aan de buurt WhatsApp in Wateringse Veld! Helpt u ook mee uw wijk veilig te houden? Meld u aan als beheerder op www.alerteburen.nl/beresteinlaan.

Als beheerder van een buurt WhatsApp bent u de directe contactpersoon tussen de politie en uw buurtgenoten. U spreekt duidelijke spelregels af met elkaar zoals wie belt 1-1-2 en u gebruikt de buurt WhatsApp alleen voor verdachte situaties en niet voor privéberichten. De politie houdt u op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in Wateringse Veld. U kunt de politie ook helpen bij opsporingsberichten. Vanuit de meldkamer van de politie krijgen beheerders bijvoorbeeld een bericht om uit te kijken naar een verdacht persoon (inbreker, overvaller et cetera).

Bent u nog geen lid van een buurt Whatsapp? Kijk dan op www.alerteburen.nl/beresteinlaan of er al een groep actief is in uw buurt en meld u aan of start er zelf één.
Stuur voor meer informatie een e-mail naar wateringseveld@buurtinterventieteam.nl of kom naar de algemene Bewonersvergadering op 12 november om 19.30 uur in de gymzaal van Basisschool De Fontein aan de Laan van Wateringse Veld 462.

Jan de Bruijn, Coördinator BIT WV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.