Businesspark De Regenbogen verwelkomt haar eerste huurder

Het in februari 2019 opgeleverde Businesspark De Regenbogen heeft per 1 maart 2019 de eerste huurder verwelkomt. Delicious Bites (al jaren lang een begrip in de catering bij evenementen, feesten en partijen) is verhuisd van de binnenstad van Den Haag naar de Laan van ’s-Gravenmade in Den Haag.

Businesspark De Regenbogen is een energieneutraal businesspark (dus geen energiekosten!) bestaande uit 46 zelfstandige bedrijfsunits van ieder 100 m2. Het businesspark is ideaal gelegen aan de A4 en de A13 met de nieuwe te realiseren Rotterdamsebaan voor de deur en in de directe nabijheid van de A12. Daarnaast is het businesspark ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Elke unit heeft twee parkeerplaatsen ter beschikking en bestaat uit een begane grond met een overheaddeur en een verdiepingsvloer die naar eigen inzicht in te richten is. Door het modulaire karakter van Businesspark De Regenbogen is het mogelijk om meerdere units aan elkaar te koppelen. Daarom is het businesspark niet alleen ideaal voor starters en kleinere MKB-bedrijven, maar ook voor bedrijven die willen doorgroeien.

Indien u ook geïnteresseerd bent in een of meerdere van deze schitterende units, neem dan contact op met De Regenbogen Beheer voor een geheel vrijblijvende bezichtiging en / of aanvullende informatie. Telefoon 070-3692520 of info@deregenbogenbeheer.nl of www.deregenbogenbeheer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.