Burgemeester Krikke opent nieuwe locatie Middin

Op maandag 25 juni heeft de burgemeester Krikke van Den Haag samen met cliënten, verwanten, medewerkers, buurtbewoners en andere genodigden een nieuwe locatie van Middin aan de Melis Stokelaan 1850 feestelijk geopend. Deze locatie is speciaal voor mensen met niet- aangeboren hersenletsel.

Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter van Middin, heette iedereen van harte welkom en ging in gesprek met ervaringsdeskundige Maarten Pietersen. Hij vertelde over zijn ervaring na het krijgen van een hersenletsel en hoe de behandeling van Hersenz hem heeft geholpen. “Op een gegeven moment wil je gewoon weer verder met je leven,” aldus Pietersen.
Daarna gaf de burgemeester een mooie speech en verrichtte ze samen met Gertrude en Maarten de officiële openingshandeling. De middag werd afgesloten met een rondleiding door het gebouw.

Hersenz
Op deze locatie krijgen mensen met niet-aangeboren hersenletsel aandacht voor het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden, werk gerelateerde activiteiten en deelname aan de maatschappij. Daarnaast kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel na een ziekenhuisopname en revalidatie intensieve ondersteuning ontvangen met het behandeltraject van Hersenz.

Over Middin
Middin biedt met 3000 medewerkers ondersteuning, begeleiding, behandeling en zorg aan ongeveer 5000 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking, en aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom. Middin heeft een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt gezinnen, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen op maat. Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. Middin is werkzaam in Zuid-Holland, onder andere in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.