Een bruisende kerst in Kijkduin!

December is dé feestmaand die voor velen een sfeer van samenzijn betekent. Beleef op zondagmiddag 10 december a.s. een gezellig familie kerstevenement op Kijkduin. Kom genieten van de winterse kerstsfeer en gastvrije ambiance aan zee. De kerstman verwelkomt u hartelijk. Of hij Rudolf zijn rendier bij zich heeft is nog even afwachten, maar zijn charmante kerstmeisjes zullen er zeker bij zijn.  

Kijkduin in kerstsfeer heeft een sneeuwslide, een draaimolen die op volle toeren draait en in het centrum van Kijkduin kunt u genieten van een gezellige Kerstmarkt. In het NH Atlantic Hotel start om 15.00 uur een gratis kerstvertelling door vertelkunstenaar Niels Brandaan Cotterink. Het verhaal ‘De gelukkige prins’ naar het sprookje van Oscar Wilde is geschikt voor jong en oud. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via info@kijkduin-beachresort.nl.

De gezelligste tijd van het jaar is in Kijkduin niet compleet zonder de juiste muziek. U kunt volop genieten van eigentijdse kerstmuziek in de winkelpromenade. Jingle all the way! Daar zullen de aansprekende klanken van The Cosy Rockers, singer-songwriter Ronn van Etten, The Christmas Angels met Mars en Yenney en de formatie ZHINGG wel voor zorgen!
De conducteur van de  Royal Winter Express  – een heuse Haagse Kerstbus – brengt u vanuit de binnenstad of Scheveningen gratis naar Kijkduin of de Uithof en vice versa. Zo kan jong en oud de hele dag van alle winterse activiteiten genieten .

Noot: 
Kijkduin ondergaat de komende jaren een metamorfose. Tijdens deze herontwikkeling blijft Kijkduin de kleinschalige, gastvrije familie badplaats waar je jaarrond van alles kunt beleven  En niet onbelangrijk: ook het parkeren is nog steeds gratis! Komt u met het openbaar vervoer naar Kijkduin, houdt u dan huiswaarts rekening met de verplaatsing van de opstaphalte voor bus 23, 24 en 26 op de hoek Kijkduinsestraat-Deltaplein. Kom genieten, het wordt weer aangenaam en bruisend in het overdekte winkelcentrum van Kijkduin. Kijk rond op onze website en ontdek alle mogelijkheden! Zie www.kijkduin-beachresort.nl

2 reacties

  1. Een bruisende kerst wordt het zeker weer in Kijkduin met deze geweldige artiesten.
    Ik ben al jaren de grootste fan van The Cosy Rockers … maar de rest ken ik ook goed dus, ik kan niet wachten om dit spektakel te gaan zien. NU al helemaal zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.