Bruisende Dickens Christmas Shopping Night in Oud Rijswijk

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdagavond 16 december van de kerstactiviteiten. Tussen 16.00 en 21.00 uur vindt weer de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd.

Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops en Oudhollandse spelletjes voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met kerstkramen. Kortom, je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

X-mas Express
Balletstudio Karin den Os organiseert met haar dansgroep een fantastisch dansspektakel. Tussen 17.45 en 19.00 uur rijdt de feestelijk verlichte X-mas Express met twee wagons door het winkelcentrum van Oud Rijswijk met een honderdtal dansers, gekleed in prachtig fonkelende kostuums, en met vrolijke kerstmuziek. Deze betoverende parade haalt omstreeks 18.45 uur alle kids van de Kribbetocht op bij Onderwatershof.
De verlichte stoet gaat vervolgens door naar de Oude Kerk waarde burgemeester van Rijswijk Michel Bezuijen, om 19.00 uur de verlichting van de prachtige kerstboom voor de Kerk zal ontsteken.

Speciale kerstacties
De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend, zodat men naar hartenlust alle gewenste kerstinkopen kan doen. Met warme chocolademelk en lekkere hapjes kan de bezoeker tijdens deze avond bovendien van speciale kerstacties profiteren. De winkels zijn open tot 21.00 uur.

Kerstprogramma Oude Kerk
Bewonersorganisatie SBOR brengt samen met de samenwerkende kerken een speciaal kerstprogramma. Zo kan men bij kaarslicht luisteren naar het aloude kerstverhaal en kerstliederen. Andere trefwoorden zijn levende kerststal, orgelmuziek, crea-activiteiten en gratis drankjes en kerstbrood. Deze avond wordt mede georganiseerd door de samenwerkende kerken, Museum Rijswijk, Stichting Buurtschap Oud Rijswijk, Balletstudio Karin den Os en Buddy for Balance.

De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk staat op www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.