Bruisende Dickens Christmas Shopping Night in Oud Rijswijk

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdagavond 15 december van de kerstactiviteiten. Tussen 15.00 en 21.00 uur vindt weer de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd.

Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops en Oudhollandse spelletjes voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met kerstkramen. Kortom, de bezoeker ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

Magische Christmas Express
Balletstudio Karin den Os organiseert met haar dansgroep een fantastisch dansspektakel. Tussen 17.45 uur en 19.00 rijdt de feestelijk verlichte Christmas Express met twee wagons door het winkelcentrum van Oud Rijswijk met een 100-tal dansers, gekleed in prachtig fonkelende kostuums en vrolijke kerstmuziek. Deze betoverende parade haalt omstreeks 18.45 uur alle kids van de kribbetocht op bij Onderwatershof.
De verlichte stoet gaat vervolgens door naar de Oude Kerk waar de burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, om 19.00 uur de verlichting van de prachtige kerstboom voor de Kerk zal ontsteken.

Speciale kerstacties
De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend, zodat men naar hartenlust alle gewenste kerstinkopen kan doen. Met warme chocolademelk en lekkere hapjes, profiteert men tijdens deze avond bovendien van speciale kerstacties. Zie ook de advertentie pagina’s in deze krant

Oude Kerk
Bewonersorganisatie SBOR brengt samen met de samenwerkende kerken een speciaal kerstprogramma. Zo kan de bezoeker in de Oude Kerk bij kaarslicht luisteren naar het aloude kerstverhaal en kerstliederen.

Schaatsbaan
In de Herenstraat is een schaatsbaan aanwezig waar gratis gebruik gemaakt kan worden. Er zijn schaatsen aanwezig die men gratis kan lenen en voor koek en zopie is ook gezorgd!
De schaatsbaan is geopend op vrijdag 15 december van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 16 en zondag 17 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid
In verband met de verwachte drukte wordt geadviseerd met openbaar vervoer, lopend of met de fiets te komen. Advies voor auto parkeren is P&R Hoornwijck en dan de tram naar halte Herenstraat te nemen.

De laatste informatie en het progamma van de Christmas Shopping Night staat op www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.