Bruisende Dickens Christmas Shopping Night in Oud Rijswijk

In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdag 14 december van de kerstactiviteiten. Tussen 15.00 en 21.00 uur vindt de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een sfeervol Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd.

Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops en Oudhollandse spelletjes en draaimolen voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met prachtige kerstkramen.
Kortom, je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

Magische Christmas Express
Balletstudio Karin den Os organiseert met haar dansgroep een fantastisch dansspektakel. Tussen 17.45 en 19.00 uur rijdt de feestelijk verlichte Christmas Express met drie wagons door het winkelcentrum van Oud Rijswijk met een 100-tal dansers, gekleed in prachtig fonkelende kostuums en swingende kerstmuziek. Deze betoverende parade is rond 18.45 uur bij de Oude Kerk waar de burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen, om 19.00 uur de verlichting van de fraaie kerstboom voor de Kerk zal ontsteken.

Speciale kerstacties
De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend, zodat men naar hartenlust alle kerstinkopen kan doen. Met warme chocolademelk en lekkere hapjes, profiteert de klant tijdens deze avond bovendien van speciale kerstacties.
Bewonersorganisatie SBOR brengt samen met de samenwerkende kerken een speciaal kerstprogramma. Zo kan men in de Oude Kerk bij kaarslicht luisteren naar het aloude kerstverhaal en kerstliederen.Er zijn diverse andere optredens en natuurlijk ontbreekt de levende kerststal niet.

Schaatsbaan
In de Herenstraat (t.h.v. Bakker Piet / Kruidvat) is een schaatsbaan aanwezig waar men gratis gebruik van kan maken. Er zijn schaatsen die je gratis kunt lenen en voor koek-en-zopie wordt ook gezorgd.
De schaatsbaan is geopend op vrijdag 14 december van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 15 en zondag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur.

De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk en gehele progamma staat op www.winkelcentrumoudrijswijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.