Breng je stem uit voor het Kern met Pit-project

Wie wordt de provinciale trofeewinnaar van Kern met Pit editie 2015? Tot en met 30 november 2015 kun je stemmen op de deelnemers van Kern met Pit. Stemmen kan op www.kernmetpit.nl. Op de website staat een overzicht van alle 128 deelnemende projecten. Al deze projecten hebben een jaar lang gewerkt om hun idee te realiseren! Kijk of er een project bij jou in de buurt is en ondersteun dit project met jouw stem. Of zoek een project uit een andere plaats wat volgens jou deze trofee echt verdient met hun initiatief!

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd dagen we burgers uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren.

Gedurende het uitvoeringsjaar staan we voor je klaar met tips en met contacten in ons netwerk. Lukt het je om je project binnen een jaar af te ronden dan ontvang je duizend euro. Daarnaast wint per provincie één bewonersgroep de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. De winnaar van deze trofee wordt voor ¼ bepaald door een vakjury, ¼ door de deelnemers zelf, ¼ door de adviseurs van de projecten en ¼ door het Nederlands publiek.

2 reacties

  1. Grietje Palmers

    Gewoon de beste in alles wat er gebeurt en gedaan is om dit historische gebouw te behouden
    voor het nageslacht en daar doen we het uiteindelijk voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.