Bouw de mooiste creaties met Funmais

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Met Funmais van SES Creative maken zowel oudere als jongere kinderen de mooiste creaties. Van een stoer piratenschip tot een heus kasteel of een echte prinses. De vrolijk gekleurde Funmaisvlokken zijn gemaakt van echte mais. Je kunt ze gemakkelijk vormen, snijden of knippen tot kleinere stukjes. Zelfs het bijgeleverde mesje is gemaakt van echte mais. Door de Funmais een beetje vochtig te maken, plak je ze met gemak aan elkaar. Lijm is dus niet nodig!

Het Funmais Piratenschip is een indrukwekkend 3D schip. De doos bevat, naast de Funmaisvlokken in verschillende kleuren, een groot voorbedrukt vel waarop je het schip in lagen kunt opbouwen. Om het helemaal af te maken, zijn er gezichtjes met ooglapjes en andere details bijgevoegd, zoals een echte piratenvlag.
Voor de meiden is Funmais Prinsessen een aanrader. Want welk meisje vindt het niet leuk om sprookjesachtige prinsessen met prachtige jurken te maken? Met dit pakket bouw je drie prinsessen op voorbedrukte vellen. Ieder Funmais pakket bevat een sponsje waarmee je de stukjes vochtig maakt. Funmais is puur natuur en 100% biologisch afbreekbaar.

Funmais is leerzaam en educatief, want kinderen ontwikkelen hun 2D en 3D vaardigheden en creativiteit. Bijkomend voordeel voor de ouders is dat Funmais schoon knutselt. Dus geen lijmresten en verfvlekken na afloop. Het enige nodige is een beetje water. Funmais is onderdeel van de ECO-lijn van SES. Het is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar en is zowel online als in speelgoedwinkels verkrijgbaar vanaf € 4,45. Meer informatie staat op www.ses.nl en op Facebook van SES (SESCreativeNL).

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 2 piratenpakketten en 2 prinsessenpakketten verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Postbus 52004, 2505 AC Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 16 november binnen zijn.

COUPON

Vraag: Wat heb je nodig om Funmais aan elkaar te plakken?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.