Bouw De Comphaan van start

Wethouder Marloes Borsboom heeft vorige week de eerste paal geslagen voor De Comphaan in RijswijkBuiten. Daarmee is de bouw van dit duurzame bedrijvencomplex officieel in gang gezet.

Maar natuurlijk was de wethouder niet alleen: het slaan van de eerste paal was een echte happening waarbij ook veel kopers aanwezig waren. Zij hebben de bedrijfsunits gekocht die in de eerste fase al worden gerealiseerd.

Heembouw
De Comphaan ligt aan de Laan van ’t Haantje in RijswijkBuiten. Dit bedrijvencomplex is een ontwikkeling van Heembouw, in samenwerking met de gemeente Rijswijk. Habeon Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. De 72 bedrijfsunits van De Comphaan worden in vier fasen gerealiseerd. Tijdens fase een en twee, waarvoor nu het startsein is gegeven, worden 32 units opgeleverd. Op dit moment is er nog maar één unit beschikbaar; de rest is al verkocht.

Duurzaam
De Comphaan wordt een duurzaam bedrijvencomplex. Alle units worden namelijk voorzien van zonnepanelen. In grootte variëren de units van 94 m2 tot 150 m2 en er is een grote diversiteit aan gevels, kleuren en materialen waaruit de kopers kunnen kiezen. Met behulp van een zogenaamde unitconfigurator, kunnen de kopers zelf hun bedrijfsruimte samenstellen en direct bekijken hoe hun unit eruit komt te zien. Zo kan elke koper zijn eigen identiteit aan zijn bedrijfsunit geven. Wat zorgt voor een divers straatbeeld.

Meer informatie staat op www.decomphaan.nl en op www.rijswijkbuiten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.