Boulevard of Golden Music met The Scarlets en My Dear Sister

Zondag 19 augustus is de Boulevard van Kijkduin weer even het muzikale hart van Den Haag en omstreken. Vanaf 14.30 uur zullen er optredens zijn van de vermaarde Haagse band The Scarlets en de jonge formatie My Dear Sister die met medewerking van het Haags Popcentrum een mooi podium krijgt op Kijkduin.

De beatband The Scarlets werd in 1964 opgericht. De band trad al veel op in de gouden jaren van de beatmuziek. Zodra er een nieuw nummer van The Beatles op de radio kwam, bijvoorbeeld via radio Luxemburg, studeerde de slagvaardige band het nummer in en nam het op. Bij het eerstvolgende optreden stond het dan al op de setlist. De oude Haagse Marathon was hun thuishonk. De band speelde vaak in voorprogramma’s van bekende buitenlandse bands als The Hollies, The Pretty Things, Marmalade, The Kinks en The Zombies. De eerste single was al een succes met ‘Now I know’

Peter de Bruin speelt als drummer mee met The Scarlets. Peter staat aan het hoofd van een muzikale familiedynastie. Zijn dochters Sacha en Sheena, kleinzoon Richie en kleindochter Jayne maken deel uit van de band My Dear Sister, die dit weekend ook op Kijkduin staat.
Sacha de Bruin, de moeder van Jayne en Richie, is een bekende naam in de Haagse rockscène. Als 13-jarige zong ze al eens met met The Scarlets en in de jaren negentig maakte ze onder meer deel uit van de band van Peter Langerak ‘For The Love of Money’ met onder meer Anouk, Nurlaila en Sven Figee. Voorts zat ze in ‘Sass Who’.
Sacha is erg enthousiast over de muzikale samenwerking met haar familieleden in My Dear Sister en zegt “Dit is zo mooi en leuk om te doen en de reacties op onze optredens zijn hartverwarmend.

Het evenement wordt u aangeboden door Beach Resort Kijkduin, de ondernemers van Kijkduin in samenwerking met Rainbow International Presentaties. Organisatie Boudewijn Regenbogen en Martin Reitsma met ondersteuning van Esther Regenbogen, Els de Wit en Hotel Atlantic. Geluid: The Magic of Sound. Toegang en parkeren zijn gratis op het mooie Kijkduin met fijne horeca, gezellige terrassen en leuke winkels .

Foto: Ronald v.d. Andel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.