Boulevard of Golden Music met Luminize, FABruari Four en Ronn van Etten

Zaterdag 9 september a.s. staan Luminize,  The FABruari Four, en singer/songwriter Ronn van Etten op het podium van The Boulevard of Golden Music.

De band Luminize  bestaat uit vier jonge vrouwen die geboren en getogen zijn in Kroatië. Vanaf jonge leeftijd hebben de dames zich met hun talent en doorzettingsvermogen ontwikkeld tot de rasmuzikanten die ze nu zijn. Met hun dynamische optredens weet Luminize iedereen voor zich te winnen. Ze geven ‘luminization’ een geheel nieuwe betekenis. Leadzangeres Marcella zegt ‘fantastisch om nabij de zee en het strand op te mogen treden voor een groot publiek’  Leadgitarist Matilda vult haar aan en zegt in haar beste Nederlands ‘Ik verheug me erg op het optreden in Kijkduin’  Luminize kwam vanuit Kroatië naar Den Haag en zien onze hofstad als de ideale springplank naar internationaal succes.

Manager Danijella Furcic vertelt ‘ We zijn bezig met een nieuwe single die we eind september, begin oktober hopen te releasen. Luminize gaat voorts het voorprogramma verzorgen voor meerdere optredens van Golden Earring, dit najaar en begin 2018.’

FABruari Four werd opgericht n.a.v. een Beatles expositie in museum RockArt. De band speelt niet alleen de liedjes van The Beatles maar draagt ook gepaste jaren zestig podiumkleding. Zanger Mick Willemsen:  ‘eigenlijk zijn wij 50 jaar te laat geboren’

Ronn van Etten zat onder meer in The New Motions met Rudy Bennett en speelde ook bij bands als Flirt en New Page. In 2015 vormt hij samen met Peter Kok van Greenfield & Cook een duo, onder de naam Newfield & Cook. Zij brengen een CD-EP uit. Vanaf 2016 werkt Van Etten samen met Rosy Pereira (vroeger Rosy & Andres) en treden zij als duo op. Ook treedt Van Etten solo op en brengt hij soloalbums uit.

Tussen 15:00 tot 17:45 uur treden de artiesten op en op een van de vele terrassen op de autovrije boulevard kunt u ook heerlijk genieten van een hapje en/of een drankje! De kleinschaligheid van Kijkduin zorgt niet alleen voor een uniek decor, maar is heel goed bereikbaar en zeer toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor mindervaliden.De auto kunt u gratis parkeren op diverse parkeerplaatsen in de omgeving. Ook diverse bussen rijden naar Kijkduin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.