Boulevard of Golden Music met Gaynel Hodge en Green House

Het publiek kan zondag 20 augustus genieten van een mooi muzikaal programma tijdens de Boulevard of Golden Music op Kijkduin. Er zijn die middag optredens van de band Green House, zangeres Fabiënne Dallau en zanger Gaynel Hodge.

Een optreden van Green House bijwonen is een feest van muzikale herkenning. De band speelt veelal sixties – en seventiesrepertoire met uitstapjes naar latere jaren. Met toewijding, plezier en veel enthousiasme is er gearrangeerd en geschaafd aan het repertoire van de band. Ze spelen nummers van onder meer Joe Cocker, Santana, Humble Pie, Badfinger, Jeff Healey, Foreigner, Robert Palmer, Spencer Davis en The Beatles.
Ook instrumentaal zijn het professionals. Zo’n nummer als Time is Tight van Booker T & the MG’s is daar het overtuigende bewijs van. Kom genieten van nummers zoals White Room van the Cream, Mustang Sally van Wilson Picket en vele andere pakkende songs. Zangeres Fabiënne Dallau haalde in 2011 de halve finale van het programma Holland’s Got Talent. Fabiënne doet onder meer nummers van Tina Turner en Blondie.

Gaynel Hodge
Gaynel Hodge is een voormalig zanger van de wereldberoemde vocale groep The Platters uit de Verenigde Staten. Hij werkte samen met bekende artiesten zoals Lou Rawls, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Johnny Guitar Watson, Dr. John, Duane Eddy en Dick Dale. Hij was medecomponist van de wereldhit Earth Angel die in Amerika een platinastatus verwierf. Vorig jaar was hij te zien in het televisieprogramma Het Uur van de Wolf, waarin The Platters centraal stond.
In 1953 stelde Gaynel de leden van The Platters aan elkaar voor, waarmee hij aan de basis stond van de eerste formatie. Gaynel speelde onder meer in The Platters, The Hollywood Flames en The Turks en toerde met The Everly Brothers. In Kijkduin zingt hij wereldberoemde songs als: Only You, Great Pretender, Hit the road Jack en Earth Angel. Ook doet hij een nummer met Green House. Na zijn huwelijk met een Nederlandse vrouw ging hij in Den Haag wonen.

Beleef komende zondag de muzikale passie van bevlogen muzikanten. Het zal u zeker aanspreken.

Presentatie: Esther en Boudewijn Regenbogen, gastvrouw Els de Wit
Tussen 15:00 tot 17:45 uur treden de artiesten op en op een van de vele terrassen op de autovrije boulevard kunt u ook heerlijk genieten van een hapje en/of een drankje!
De kleinschaligheid van Kijkduin zorgt niet alleen voor een uniek decor, maar is heel goed bereikbaar en zeer toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor mindervaliden.
De auto kunt u gratis parkeren op diverse parkeerplaatsen in de omgeving, maar ook 2 buslijnen brengen u tot óp het Deltaplein.  Welkom in Kijkduin! Zie ook: www.kijkduin-beachresort.nl

2 reacties

  1. Frans

    We komen zeker kijken. Greenhouse is een goed band (met o.a. drummer Joop Regoord) en met Gaynel Hodge heb ik zelf een aantal jaren in The New Platters gespeeld.
    We vinden het bovendien erg leuk om op Kijkduin zoveel bekenden te ontmoeten. Hopelijk blijft de intieme sfeer ook bestaan na de grote renovatie van Kijkduin.

  2. Els de Wit

    Redactie van Haagmedia. Hartelijk dank voor deze informatie over de Boulevard of Golden Music. Ik heb het met plezier gelezen. Met hartelijke groet, Els de Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.