Bloemenshop Melanie te vinden op nieuwe locatie!

Melanie Westerveld (22) is een jonge ambitieuze, spontane onderneemster. Op haar negentiende, nadat ze haar studie Flower Design aan het Wellantcollege had afgerond, deed de kans zich voor om de bloemenshop waar ze al stage had gelopen en een bijbaan had, over te nemen. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Bijna 3 jaar geleden, op 1 mei 2016, was Bloemenshop Melanie een feit en een droom die uitkwam.

De bloemenshop van Melanie was voorheen gevestigd aan de Kwaklaan 2 in Wateringen en is vanaf augustus 2018 een klein stukje verderop, in hetzelfde pand, te vinden in haar nieuwe, mooie onderkomen aan de Kwaklaan nummer 6. Een gezellige winkel met prachtige boeketten, planten, en accessoires. Ook kun je bij Melanie terecht voor het kopen van losse bloemen om zo je eigen boeket samen te stellen.

Hart voor het vak
Met veel enthousiasme gaat Melanie bijna dagelijks naar de bloemenveiling om daar dagvers de mooiste handel in te kopen, want kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Ze werkt samen met diverse lokale bloemenkwekers waar ze onder andere rechtstreeks haar Gerbera’s en Anthuriums afneemt. Verser kan haast niet!
Heeft de klant een wens voor een speciale bloem of een bijzonder boeket, Melanie probeert altijd aan deze vraag te voldoen. Ook is dit het juiste adres voor al uw Bruids- en Rouwwerk en voor een wekelijks boeket op kantoor, vergaderruimte of op de toonbank van uw winkel. Uiteraard is er de mogelijkheid om dit thuis of op locatie te laten bezorgen. Straks in het voorjaar weten ook veel vaste klanten de Bloemenshop van Melanie weer te vinden voor het opmaken van hun balkonbakken of tuinpotten. Breng je de potten ‘s morgens langs, dan brengt Melanie ze dezelfde middag weer thuis, mooi kant en klaar opgemaakt en geen gesjouw met zware zakken aarde!

Workshops
Rondom de feestdagen worden er diverse workshops georganiseerd. De eerstvolgende zal in maart plaatsvinden met het thema ‘Pasen’ zodat de deelnemers met de Paasdagen een mooi zelfgemaakt paasstuk in huis te hebben. De workshops worden gegeven in de winkel met maximaal 10 personen per avond, zodat er alle aandacht voor de cursisten is. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Meer informatie hierover is binnenkort op de Facebookpagina van Bloemenshop Melanie te vinden.

Bloemenshop Melanie is gevestigd aan de Kwaklaan 6, 2291 AV Wateringen met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Bereikbaar op telefoonnummer 06-52726850. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zij is elke zondag open van 11.00 tot 16.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.