Biografie oud-FC Den Haagtrainer Rob Baan

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Rob Baan was ruim vijftig jaar aaneengesloten een professional in het topvoetbal. Hij was zelf geen bekende ex-voetballer, kwam voort uit het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders), maar werd wél een succestrainer in binnen- en buitenland. Ook in Den Haag, waar hij in drie periodes werkzaam was. In de jaren ’60 als assistent van de legendarische Ernst Happel. In de jaren ’80 was hij de verantwoordelijke man achter het ongeslagen kampioenschap van FC Den Haag. En begin deze eeuw was hij nog enige tijd technisch directeur bij ADO Den Haag.

In zijn meer dan boeiende biografie verhaalt Rob Baan uitvoerig over zijn Haagse periodes. Er vallen veel bekende namen zoals Dick Advocaat, Joop Korevaar, Aad Kila, Martin Jol, Remco Boere, Karel Bouwens, Johnny Dusbaba, Rinus Loof, Dé Stoop, Heini Otto, Frans Danen, Boudewijn de Geer, Joop Lankhaar, Alfons Groenendijk en vele anderen, en niet te vergeten Dé Stoop, de FC Den Haagvoorzitter met wie Rob Baan destijds voortdurend overhoop lag…

‘NIET SLECHT VOOR EEN CIOS-PIKKIE’ is een echte aanrader voor fans van ADO en FC Den Haag. Het boek, uitgegeven door de NSC (www.nederlandsesportboekenclub.nl), is overal te koop voor 18,95 en de opbrengst gaat naar KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vijf boeken ‘NIET SLECHT VOOR EEN CIOS-PIKKIE’ verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 3 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Met welke FC Den Haagvoorzitter lag Rob Baan destijds voortdurend overhoop?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:
E-mail:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.