Bijzondere kerstactiviteiten in Ons Winkelcentrum Loosduinen

De kerstboom is opgetuigd, het winkelcentrum prachtig versierd, een mooi decor voor twee dagen bijzondere kerstactiviteiten. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 december wordt kerst op grootse wijze gevierd in Ons Winkelcentrum Loosduinen, dit in samenwerking met KOM Loosduinen en de Voedselbank.

Warme chocolademelk
Als opwarmertje loopt er vrijdagmiddag 21 december een kerstband door het winkelcentrum die vrolijke kerstmuziek ten gehore brengt. Vanaf 18.00 uur zijn alle bewoners en bezoekers van harte welkom bij de tent op het Loosduinse Hoofdplein om gezellig samen te zijn. Kinderen kunnen genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom en mogen meelopen in lampionnenoptocht door het Ons winkelcentrum. Een romantisch ritje met de arrenslee behoort ook tot de mogelijkheden. Vanaf 19.00 uur is er ook nog een liveband en al deze activiteiten duren tot 21.00 uur.

Dickensfestival
Op zaterdag 22 december wordt een wens van veel Loosduiners vervuld, het Dickensfestival is terug. Rond 10.00 uur wordt het festival op het Loosduinse Hoofdplein officieel geopend. Na de opening vertrekt een arrenslee met daarin de kerstman en onder begeleiding van een fanfareband in optocht naar het festivalterrein bij de Abdijkerk. De hele dag pendelt de arrenslee heen en weer tussen het winkelcentrum en de Abdijkerk.

Kerstmuziek
Tijdens het kerstinkopen doen in Ons Winkelcentrum Loosduinen kan men genieten van een glaasje glühwein op het plein en dit alles wordt muzikaal omlijst door vier muzikale kerstbands.

Samenwerking met de Voedselbank
Zowel vrijdagmiddag als de zaterdag kan in Ons Winkelcentrum Loosduinen kunnen artikelen geschonken worden aan de Voedselbank. Dit kan eten zijn, maar ook een leuk cadeau. Deze inkopen kunnen bij alle winkeliers gekocht worden, waarna deze afgeven kunnen worden bij de medewerkers van de Voedselbank, in de tent op het plein of bij Albert Heijn.

Kerstloterij
Iedereen die schenkt aan de Voedselbank doet bovendien mee aan de Kerstloterij georganiseerd door Ons Winkelcentrum Loosduinen. Naast de hoofdprijs, een echte bakfiets, zijn er veel andere leuke prijzen te winnen. Volg Ons Winkelcentrum Loosduinen op Facebook voor alle actuele informatie en de uitslag. Deze hangt na de kerstdagen ook bij Offers Wonen en Mode op de voordeur, alwaar de prijswinnaars hun prijs in ontvangst kunnen nemen.

Voor meer informatie over de kerstactiviteiten in Ons Winkelcentrum Loosduinen: Carolien Offers (06-51788710) of de winkelstraatmanager Hans Noordermeer (06-51098781).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.