Bijzondere katten bij Avonturia de Vogelkelder

Op zondag 25 september organiseert Avonturia de Vogelkelder in samenwerking met Royal Canin van 12.00 tot 17.00 uur KATTENDAG 2016. Diverse catteries reizen af naar Den Haag en showen de meest bijzondere kattenrassen aan het winkelend publiek.

“Maak kennis met de zachtaardige Ragdoll of zijn statige collega de Heilige Birmaan. Breng een bezoekje aan de reusachtige Main Coon of de even zo grote Noorse boskat.”

Een ras dat elk jaar weer een groot aantal bezoekers trekt is de Sphynx. Deze naakte kat is dan misschien niet zacht en pluizig… zijn aaibaarheidsfactor ligt minstens net zo hoog als dat van zijn behaarde soortgenootjes en men wordt ter plekke verliefd op deze bijzondere verschijning. “Ook dit jaar mogen we dit prachtige ras gelukkig weer verwelkomen bij Avonturia de Vogelkelder!”

Naast het bekijken van de meest bijzondere kattenrassen kan men de gehele dag ook nog eens profiteren van waanzinnige aanbiedingen! Kattendag trekt al jaren vele bezoekers en is zeker één van de meeste sfeervolle en gezelligste dagen bij Avonturia.

Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3, Den Haag. Tel. 070-3637272. Website HYPERLINK “http://www.avonturia.nl/”www.avonturia.nl. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur, zaterdag van 09.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.