Bezoekers genieten van start badseizoen

Afgelopen zondag liet Kijkduin Bad weer zien waarom zoveel bezoekers, ondanks de bouwactiviteiten, graag naar deze tweede Haagse badplaats komen. De start van het badseizoen, dat deze keer opmerkelijk goed weer trof, werd met veel muziek, optredens en grappige acts gevierd. Het Sunrise Festival is een jaarlijks evenement dat Kijkduin past als een jas doordat het kleinschalig is en er voor jong en oud veel te zien en te beleven is.

Het nieuwe podium aan de boulevard vervangt nu op eigentijdse wijze de muziektent die voorheen op het plein stond. Op alle terrassen kon daar nu, zittend in de zon en met een heerlijk drankje, van de muziek worden genoten.
Bezoekers die met de auto kwamen werden met een ludiek treintje gratis van de parkeerplaats bij de Uithof naar Kijkduin gebracht.

Ook deze editie van het Sunrise Festival trok weer veel bezoekers, die kennelijk dankzij de goede bewegwijzering, waarvoor dank voor de inspanningen van het Stadsdeel Loosduinen, Kijkduin nog altijd weten te vinden.

Sunrise werd als gebruikelijk afgesloten met een topact; de van radio en tv bekende Tim Knol met band verzorgde een prima en zeer gewaardeerd optreden, waarna een fraai vuurwerk deze dag besloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.