Bezoek de open dag van De Windhappers

Kom kennismaken met de kanosport bij ‘Kanovereniging De Windhappers’ op de open dag op zondag 14 april van 13.00 tot 17.00 uur. Er zijn demonstaties: open kano varen (Canadees), eskimoteren (omslaan in kajak en weer boven komen), kanopolo en freestyle varen. Uiteraard mogen de bezoekers zelf ook varen. Dat kan in diverse soorten kano’s en kajaks of met de kajak van de glijbaan af gaan (neem wel droge kleren mee). Daarna kan men genieten van een drankje en een hapje in de gezellige kantine of op het terras.

De Windhappers is een enthousiaste en actieve kanovereniging in recreatiegebied de Uithof in Den Haag. Gemakkelijk bereikbaar via het achterste parkeerterrein van schaatscentrum De Uithof. De leden van de vereniging doen aan (bijna) alle vormen van kanosport, toervaren (zowel in kajak als Canadese kano), kanopolo, zeevaren, brandingvaren en wildwatervaren.

“We verzorgen leuke cursussen in kajak- en kanovaren voor beginners, in eskimoteren en zeevaren (ook voor beginners). Als je nu lid wordt, kun je binnenkort meedoen aan de basiscursus. Wil je meer weten of wil je lid worden? Kijk dan op www.windhappers.nl. onder Lidmaatschap. Kom naar onze open dag of loop op woensdagavond een keer ons clubhuis binnen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.