Betreft de uitzending over buslijn 23 op SBS6

Ingezonden mededeling


Hallo iedereen,

Zojuist van het team van Mr Frank Visser te horen gekregen dat de uitzending van Mr Frank Visser rijdt visite over buslijn 23 komende woensdagavond 6 februari op tv komt. De uitzending is op SBS 6 en begint om 21.30 uur. In dit programma zijn 3 items te zien en bus 23 is een van deze 3 items in dit programma.

Ik wil jullie nog wel allemaal meedelen, dat we er bij de opnamen vanuit gingen dat of de gemeente Rijswijk of de HTM beide bushalten van de Muziekbuurt zo spoedig mogelijk wilde terughebben. Dit naar aanleiding van het feit dat de HTM alle bushaltebordjes in de Muziekbuurt had afgedekt met hoesjes waarop vermeld stond dat de bushalten tijdelijk waren opgeheven. Dit woordje tijdelijk bracht onze bewonersorganisatie helaas op het verkeerde spoor. Pas 6 weken later werd het woordje tijdelijk afgeplakt. Bij de uitzending gingen we daarom helaas uit van onjuiste informatie.

Maar we hopen dat deze uitzending wel gaat bewerkstelligen dat beide bushalten alsnog zo spoedig mogelijk in de Muziekbuurt gaan terugkomen.

Namens de bewonersorganisatie Muziekbuurt,
Wil Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.