Bestel nu je seizoenkaart 2018-2019

Het afgelopen seizoen verkochten we zo’n 1250 nieuwe seizoenkaarten; een recordaantal! Onze Trots leeft en deze opmars willen we natuurlijk graag doorzetten, dus is de club gekomen met een vernieuwd prijsbeleid en aanbod.

Forse prijsverlagingen
Wegens het succes van de prijsverlaging op de Aad Mansveldtribune is besloten om ook op de Haaglandentribune een fikse prijsverlaging voor volwassenen en jongeren door te voeren.
 Om onze jongste seizoenkaarthouders langer aan ons te binden zal de kinderleeftijd op alle vakken met 2 jaar verhoogd worden, waardoor kinderen t/m 14 jaar van het kindertarief kunnen profiteren!

Extra aanbod voor het hogere segment
Verder introduceren we een geheel nieuw aanbod voor fans die net wat meer willen. De vakken A/B/C bieden het hogere segment mooie plekken op de Eretribune waarmee je voor, tijdens én na de wedstrijd toegang hebt tot ons nieuwe sportcafé! Bovendien hebben deze kaarten een exclusieve ingang via de zijkant van het hoofdgebouw.
Fans op de vakken D/E krijgen uitsluitend NA de wedstrijd toegang tot dit nieuwe sportcafé.

Welkomstcadeau naar keuze
Naast de 17 thuiswedstrijden krijg je ook nog een welkomstcadeau naar keuze! Zo kun je kiezen uit:
- €15,- fanshoptegoed
- €15,- horecategoed
- óf een extra GRATIS kaart voor de 1e thuiswedstrijd van het seizoen! (m.u.v. Ajax, Feyenoord en PSV)

Eenvoudig online te bestellen
De seizoenkaart is eenvoudig online te bestellen via www.adodenhaag.nl. Als je alleen maar thuiswedstrijden wil bezoeken krijg je de seizoenkaart automatisch thuisgestuurd. Wil je ook uitwedstrijden bezoeken? Dan dien je even langs het stadion te komen om een biometrische foto te laten maken. In verband met de verhuizing van onze ticketingafdeling naar het hoofdgebouw kan dit vanaf 1 juni!
Beleef komend seizoen alle 17 thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.