Bep en Marjolein nemen slagerij De Stede over

Meer en nieuwe lekkernijen in aantocht


Bep en Marjolein nemen op 1 januari 2019 slagerij De Stede aan de Driebergenstraat 353 over van Gar en Astrid die om gezondheidsredenen moeten stoppen. Belangrijk nieuws voor heel Den Haag Zuidwest: niet alleen de bekende vleespaketten blijven behouden, maar de nieuwe eigenaren willen meer en nieuwe lekkernijen brengen.

Toen Bep, die al langer in de slagerij werkt, hoorde van de sluitingsplannen, stelde haar vriendin Marjolein voor om samen een doorstart maken. Dat gaat dus nu gebeuren, en blijft een bijzondere winkel voor de hele buurt behouden. Het team wordt versterkt door Frans Ashwin, de man van Marjolein. Ook blijft Angelique er werken. En Gar en Astrid zullen voorlopig een handje helpen.

Belangrijke verandering
“We gaan wel dingen veranderen”, zegt Bep. “Ja”, vult Marjolein aan. “We gaan dagverse maaltijden aanbieden. En ook luxere maaltijden, onder andere babi pangang, en Roti of wel surinaamse kip”.

Hondenvoer
Zowel Bep als Marjolein zijn dierenliefhebbers. Echter, zij zijn van mening dat er geen hondenvoer in een slagerij verkocht moet worden. Zij stoppen per 1 januari met de verkoop van hondenvoer.

Feestje
Heb je thuis een feestje en wil je niet uren in de keuken staan om voor de gasten lekkere hapjes te bereiden? Slagerij De Stede verzorgt de catering. Denk aan rijkelijk belegde broodjes, heerlijke salades, en voor de liefhebbers: loempia’s van de Haagse markt.

Aanbiedingen
De nieuwe eigenaressen van De Stede stunten de hele maand januari met leuke aanbiedingen. Bijvoorbeeld: een kilo kipfilet en een kilo kippenpoten en een kilo kippenvleugels bij elkaar voor 10 euro. Vijf ons vers gesneden vleeswaren voor 5 euro. Vaste en nieuwe klanten kunnen in de Driebergenstraat 353 elke dag tussen elf en twee uur gratis een kop soep krijgen.

Kracht
De sterke kracht van slagerij De Stede blijft de zeer lage prijs en de hoge kwaliteit. Bep zegt: “We zijn ambachtelijk en willen vooral ook graag de buurtslager blijven. Waar je een gezellig praatje kunt maken. En we blijven natuurlijk de kiloknaller”.
Zij en Marjolein bruisen van enthousiasme om 1 januari het stokje over te nemen. En ze beloven spectaculaire aanbiedingen. Kijk daarvoor op de website www.slagerijdestede.nl, naar facebook en hun advertenties in deze krant.

Foto: De beide directrices Bep en Marjolein, met in hun midden Frans Ashwin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.