Bemmel & Kroon schrapt de BTW

Profiteer van 22% BTW korting en wordt miljonair!

Kom deze decembermaand naar één van de vestigingen van Bemmel & Kroon en profiteer van een spectaculaire eindejaarsactie! Want tot en met 31 december 2015 betaalt u namelijk géén BTW bij aankoop van een complete keuken. En dat betekent nog eens 21 procent extra BTW korting op schitterende keukens die altijd al super scherp geprijsd zijn. Als klap op de vuurpijl krijgt u bij aankoop van een complete keuken in december ook nog een straat halve oudejaarsloten cadeau. Sla dus deze weken uw slag bij Bemmel & Kroon en wie weet start u het nieuwe jaar als miljonair!

Spectaculaire eindejaarsactie
In de schitterende showrooms van Bemmel & Kroon vindt u nu al de nieuwste modellen van 2016. Ook op die nieuwe keukens geven wij de laatste week van het jaar maar liefst 21 procent BTW korting. Zo koopt u uw nieuwe keuken vrij van BTW. En dat scheelt een behoorlijke duit. Geld waarmee u nog zoveel andere mooie dingen kunt doen. Om het nog leuker te maken, geven we ook nog eens een straat halve oudejaarsloten bij elke nieuwe keuken cadeau. Zo maakt u bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij gratis en voor niets kans op miljoenen euro’s. En dat terwijl Bemmel & Kroon sowieso al ruim 58 jaar de voordeligste is! Bovendien komen we gratis bij u inmeten, gratis de keuken bezorgen en hoeft u geen aanbetaling te doen. Het aanschaffen van een nieuwe keuken was nog nooit zo aantrekkelijk.

Live cooking met kerst
In onze toegankelijke showrooms in Cruquius, Den Haag en Zoeterwoude-Rijndijk zijn de nieuwste keukenopstellingen altijd gekoppeld aan de nieuwste apparatuur. Zo krijgt u als bezoeker een beter beeld van de mogelijkheden en toepassingen. Bemmel & Kroon biedt de meest uitgebreide collectie met de nieuwste energie-efficiente apparaten. Om zeker te weten dat u de apparatuur kiest die het beste bij u past, organiseren wij in samenwerking met Siemens een live cooking event, waarbij aandacht is voor de flex inductie kookplaat en de nieuwste combi-stoomoven. Onder begeleiding van de chef-kok kunt u de apparatuur zelf uitproberen. Het live cooking event is op zaterdag 19 december in Den Haag en op zondag 27 december in Zoeterwoude/Rijndijk. Neem een kijkje in de keuken en eet een hapje mee!

Superieure service
Bemmel & Kroon is al ruim 58 jaar een begrip. Een familiebedrijf dat kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien is het aanbod enorm. Met de vele modellen, maten en materialen en het uitgebreide aanbod werkbladen, fronten en greepjes geniet u van 1001 combinatiemogelijkheden en is de kans dat er bij iemand anders precies dezelfde keuken wordt geïnstalleerd wel heel erg klein. Naast de honderden modellen vindt u hier tevens het grootste aanbod apparatuur van Nederland. Een uitgebreide collectie met de nieuwste energie-efficiënte apparaten, waarbij wij deze maand vele acties aanbieden. En uiteraard geniet u bij elke aankoop van onze uitstekende service. Niet voor niets waarderen klanten ons met een 8,9 bij Trustpilot, een 9,2 op Kieskeurig.nl en een mooie 9,0 op Qasa.nl!

www.bemmelenkroon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.